Lagu Elly Mazlien minggu ketiga gegar vaganza 3, 2016 | berjudul perawan atau janda . Berdasarkan info daripada beberapa laman, tema min...

Lagu Elly Mazlien Minggu Ketiga Gegar Vaganza 3, 2016

/
3 Comments

Lagu Elly Mazlien minggu ketiga gegar vaganza 3, 2016 | berjudul perawan atau janda. Berdasarkan info daripada beberapa laman, tema minggu ketiga nanti adalah ada bran. First week aku lansung tak berpeluang tengok. Second week... Sempat tengok separuh je... The rest, tv tengok aku. Huhu... Actually, aku suka tengok raut wajah Elly. Baby face... That why, tajuk lagu dia yang aku cari dulu. Hehe 

Sumber gambar adalah daripada google image

Before layan minggu ketiga gegar vaganza 30 Oktober nanti, apa kata kita tengok dulu lirik lagu perawan atau janda yang bakal didendangkan Elly Mazlien nanti.

Lirik Lagu Cita Citata - Perawan Atau Janda
Abang pilih yang mana perawan atau janda
Perawan memang menawan, janda lebih menggoda
Abang pilih yang mana perawan atau janda
Perawan memang cantik, janda lebih menarik

Kalau abang pilih perawan 
Masih muda masih segelan
Belum disentuh orang
belum berpengalaman

Kalau abang pilih janda
Sudah pasti lebih dewasa
Sudah bermain cinta
Banyak pengalamannya

Abang pilih yang mana perawan atau janda
Perawan memang bohai, janda lebih aduhai

Abang pilih yang mana perawan atau janda
Perawan memang menawan, janda lebih menggoda
Abang pilih yang mana perawan atau janda
Perawan memang cantik, janda lebih menarik

Kalau abang pilih perawan 
Masih muda masih segelan
Belum disentuh orang
belum berpengalaman

Kalau abang pilih janda
Sudah pasti lebih dewasa
Sudah bermain cinta
Banyak pengalamannya

Abang pilih yang mana perawan atau janda
Perawan memang bohai, janda lebih aduhai
Sumber : Lirikcinta

Dangdut tu... Seingat aku, aku tak pernah lagi tengok Elly Mazlien bawak lagu dangdut. Hurmmm... Bagaimanalah persembahan dangdut Elly Mazlien nanti yer :)

#Mingguketigagegarvaganzamusim32016



ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. xsempat nak layan lagi GV 3 nih...

    ReplyDelete
  2. Kan..tak sabar nk tgok elly bawa lagu dangdut..dia kan macam manja2 seksi2 gitu..rasanya lagu ni meletop sesuai sgt tuk dia.hehe

    ReplyDelete
  3. Ramai yang ckp elly sedih dengaq lagu yg elly nyanyi

    ReplyDelete