03 October 2016

Headband Untuk Newborn



Headband untuk newborn | Alhamdulillah, projek mengaitku semakin ligat. Terbaru, aku belajar membuat headband pulak... Dan hasilnya siap lagi pattern kedua headband dari aku. Kali ni aku buat untuk baby baru lahir. Bila dah siap, kemain teruja Nur Ain nak mencuba. Tapi sayang tak muat. Haha... 


Sekarang ni ada jugak kawan-kawan adik bertanya mengenai kasut dan headband yang aku kait. Semuanya dek kerana adik gatal nak update status facebook. Tapi... Aku still tak jual. Bukan apa, nak buat banyak-banyak dulu... Barulah tayang kan... In Shaa Allah, if banyak permintaan, apa salahnya kita kongsikan apa yang kita ada right.

Tahun baru, hobi baru... Moga tak hangat-hangat tahi ayam. Haha...


1 comment: