Assalamu'alaikum, hai... Alhamdulillah, rezeki di mana dua bulan yang lepas... Encik suami dapat tab percuma dari sekolah . Tak si...

Harga Screen Protector Mediapad Huawei T1 7.0

/
0 Comments
Assalamu'alaikum, hai...

Alhamdulillah, rezeki di mana dua bulan yang lepas... Encik suami dapat tab percuma dari sekolah. Tak silap, harga kalau di pasaran empatlimaenam ratus jugak. So, sayanglah kalau tak dijaga dengan elok. 



Pendek kata semalam, lepas hantar makbapak ke rumah adik... Encik suami kata nak singgah di kedai handpone. Katanya nak topup njoi, nak tengok gegar vaganza minggu ketiga malam lusa. Alang-alang dah pergi. Aku terus suarakan pasal nak beli screen protector. Harga asal RM40. Tapi biasalah encik suami, jaguh membuat tawaran dan akhirnya owner kedai setuju dengan harga RM30 untuk screen protector glasses. 




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: