Kasut kait baby | projek mengait ketiga siap aku buatkan. Step by step belajar dari youtube dan hasilnya cukup memuaskan. Mak kata... ...

Kasut Kait Baby

/
0 Comments


Kasut kait baby | projek mengait ketiga siap aku buatkan. Step by step belajar dari youtube dan hasilnya cukup memuaskan. Mak kata... Kalau mahir buat tali air a.k.a crochet... In Shaa Allah, mudah nak mengait kasut, bunga dan sebagainya. 



Hajat di hati nak hias anak- anak dara dengan hasil kait buatan sendiri. Dah lama minat mengait sebenarnya. Tapi baru sekarang ada kesungguhan nak mencuba. Sekarang senang... Malas nak hadap buku... Bukak je youtube, dah boleh ikut.

Then, In Shaa Allah... Jika ada peluang. Ada jugak terfikir nak jual barang-barang kait untuk baby secara online. Harap-harap angan-angan menjadi kenyataan. Atleast, terisi jugak masa sambil-sambil jaga anak. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: