CPUV Lot 100 salt candy | merupakan buffered earning terbaru yang aku dapat selepas cpuv bidor kwang heng . Cepat pulak cpuv bulan ogos ...

CPUV Lot 100 Salt Candy

/
0 Comments

CPUV Lot 100 salt candy | merupakan buffered earning terbaru yang aku dapat selepas cpuv bidor kwang heng. Cepat pulak cpuv bulan ogos masyuk. Berkaitan makanan pulak tu. Alhamdulillah... Rezeki berblog.

Berbalik pada gula-gula Lot 100, dulu suka jugak beli Lot 100 yang gummy tu. Mula-mula masam... Lama-lama manis. Huhu... Terliur bila dingatkan. Dulu... Masa kat universiti, dalam beg galas... Stok gula-gula lot 100 selalu ada... Bila kuliah belah petang, masing-masing bertanya... Ada bawak gula-gula tak. Almaklumlah... Bilik kuliah kemain sejuk. Kena pulak kuliah petang. Habis ler... Memang tak boleh tahan bila mata mengantuk... Mulalah cari stok. Memang 'IN' lah lot 100 untuk segarkan mata. Malah boleh mengubah memek muka kau bila makan. Haha...

Sumber gambar lot 100 salt candy adalah daripada blog nameeroslan

Sekarang ni, lot 100 pun makin kreatif... Ada pelbagai perisa pulak dah. Tak silap dalam kempen yang aku dapat... Ada 4 jenis perisa terbaru lot 100 iaitu Salt & Sour Plum Flavoured candy, rasa sour plum and gabungan dengan rasa masin.

kedua, Salt & Lemon Flavoured Candy iaitu rasa masam-masam manis dan masin. Pendek kata, tiga rasa digabungkan bersama.

Ketiga pulak adalah Salt & Coffee Flavoured Candy iaitu rasa manis coffee dan masin-masin.

Manakala perisa keempat pulak adalah Salt & Orange Flavoured Candy... Di mana ia mengabungkan rasa masam-masam buah oren and the same time digabungkan dengan rasa masin. Tu semua based on para pendapat orang-orang yang dah makan. In Shaa Allah, nanti nak jugak try beli. Hehe... Macam mengoda pulak packaging lot 100 salt candy tau... Nak-nak dengan pelbagai perisa kan.

Apa-apa pun, terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana berterusan beriklan di blog ni. Sekurang-kurangnya, dengan adanya kepelbagaian iklan yang ada... Boleh jugak tahu produk terbaru yang ada di pasaran. kan? Bila berkesempatan nanti, bolehlah merasa lot 100 salt candy.



ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: