ULANGTAHUN KE-6 PERKAHWINAN | Tanggal 5 Jun 2010 aku sah menjadi isteri orang and now ... Tak terasa dah 6 tahun aku dan encik suami hid...

Ulangtahun Ke-6 Perkahwinan

/
4 Comments

ULANGTAHUN KE-6 PERKAHWINAN | Tanggal 5 Jun 2010 aku sah menjadi isteri orang and now... Tak terasa dah 6 tahun aku dan encik suami hidup bersama. Segala susah payah... Suka duka kami harungi bersama. Siapa kata takde rumahtangga yang bergolak... Namun, In Shaa Allah... Semoga kami mampu menanganinya bersama.

Semalam tak menyempat nak update... Sibuk sikit sediakan juadah untuk tahlil di surau... Kebiasaan di kampung kami, sehari before puasa akan ada majlis tahlil di surau dan setiap rumah digalakkan membawa sedulang makanan untuk disedekahkan ke surau. Sibuk punya pasal... Lansung tak sempat nak snap gambar lauk. Dah selamat dah pun masuk perut. Hehe...

Di kala entri ni di publish... Aku baru je selesai bersahur. Alhamdulillah. Selamat berpuasa semua yer :)



ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. sama tahun kita rupanya...alhamdulillah, tahniah

    ReplyDelete
  2. Happy 6th annivesary fiza n suami.semoga kekal bahagia hingga syurga.
    Ramai betul org kawen bulan 6..muni pun sama..esok annivesarynya.tak terasa dh 10 tahun.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Muni. Selamat ulangtahun ke-10 perkahwinan yer. Rupanya kita sama bulan. Hehe...

      Delete