RIBENA MOMENTS |  cpuv pertama untuk bulan Jun. Alhamdulillah... Rezeki sebelum puasa. Terima kasih buat pihak Nuffnang kerana sudi be...

Ribena Moments

/
2 Comments

RIBENA MOMENTS | cpuv pertama untuk bulan Jun. Alhamdulillah... Rezeki sebelum puasa. Terima kasih buat pihak Nuffnang kerana sudi berterusan beriklan di blog ini. Tak nampak lagi iklan berlegar di blog.


Apa-apa pun... Bagi aku, bila dapat cpuv... Ia menjadi semangat untuk aku terus berblog even, kadangkala sindrom malas menerpa... Namun bila tengok ada cpuv baru on going... Semangat nak share cerita berkobar-kobar. Haha...

Isnin atau Selasa kita dah start puasa. Apa-apa pun, pada kesempatan ni... Aku nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa yer :)

Semoga puasa kali ini memberi makna buat kita. In Shaa Allah...

TIPS UNTUK DAPATKAN CPUV BERGANDA-GANDA




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki melimpah dengan cpuv..selamat menyambut puasa fiza!

    ReplyDelete
  2. tahniah..sma la xnmpk lagi iklnnye berlegar

    ReplyDelete