Menariknya popia seaweed | yang kawan share di fb membuatkan adik turut berkongsi cara membuatnya di group whatsapp adik-beradik. Apalag...

Menariknya Popia Seawed

/
7 Comments

Menariknya popia seaweed | yang kawan share di fb membuatkan adik turut berkongsi cara membuatnya di group whatsapp adik-beradik. Apalagi, terfikir jugak nak buat. Bahan pun sikit. Popia, seewed dan putih telur untuk lekatkan seewed pada popia. Lepas tu potong dan gulung. Sangat mudahkan. Tengok gambar cara membuatnya pun, kita dah boleh agak dah cara membuatnya.



Tahun lepas try buat dahfa seewed. Tahun ni nak jugak try popia seewed gulung pulak. Budak-budak pasti suka kan :)



ARTIKEL LAIN DI SINI

7 comments:

  1. Popia ni mmg sedap dimkn tp bab membuatnya tu leceh sedikit. :)

    ReplyDelete
  2. Jenuh ni nak buat satu-satu.
    Tapi nampak menarik:)

    ReplyDelete
  3. uishh sdapnye, kena try buat nih tp perlukan kerajinan tggi sikit hehe

    ReplyDelete
  4. Sedap ni fiza..muni tahun ni melopong ajelah.hehehe

    ReplyDelete
  5. macam ala2 sushi mini lak... ada orang tak suka dengan rasa seaweed tu... atas orang la kan....

    ReplyDelete