Mengundi di DUN N.37 Bukit Saban | Alhamdulillah, selepas makan tengahari kami bergerak ke tempat mengundi iaitu di Sekolah Menengah Keb...

Mengundi Di DUN N.37 Bukit Saban

/
0 Comments

Mengundi di DUN N.37 Bukit Saban | Alhamdulillah, selepas makan tengahari kami bergerak ke tempat mengundi iaitu di Sekolah Menengah Kebangsaan Spaoh. Nasib kami baik... Waktu kami sampai orang tak ramai. So, tak sampai 15 minit aku, abang, emak dan adik selesai menunaikan kewajipan mengundi. Manakala ayah pulak... Seawal jam 9 pagi dah pergi. Semangat punya pasal. Encik suami pulak... Balik dari mengajar semalam terus pecut balik ke Kuching. Dia still mengundi di DUN Muara Tuang. Maybe next PRU kot dia akan tukar tempat mengundi. Insya Allah, petang ni dia balik semula kepangkuan kami anak beranak. Hehe...


Bagi PRU Ke-11 ni, DUN N.37 Bukit Saban menyaksikan pertembungan satu lawan satu antara calon Barisan Nasional BN, Datuk Seri Douglas Unggah Embas dengan calon Parti Keadilan Rakyat PKR, Noel Changgai Bucking. Rasa-rasa siapa yang bakal menang?

Huhu... Seperti dapat dijangka dah kemenangan itu milik siapa. Siapa dekat di hati rakyat pasti akan menang. Apa-apa pun kenalah tunggu keputusannya malam nanti.



ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: