Banyak episod dah ketinggalan | Satu lagi entri dari aku tentang drama menggantikan suami tanpa cinta.. Iaitu Dia Semanis Honey . Sejak...

Banyak Episod Dah Ketinggalan

/
0 Comments

Banyak episod dah ketinggalan | Satu lagi entri dari aku tentang drama menggantikan suami tanpa cinta.. Iaitu Dia Semanis Honey. Sejak PRU ke-11 Sarawak dan Isu mangsa helikopter hilang di Sebuyau menjadi trending di tv. Aku lansung tak tengok pun drama dia semanis honey... Top-top tadi masa adik layan siaran ulangannya di astro ria. Aku pun tengok sekali. Adik kata best... Huhu.

Sumber info gambar dan link url novel dia semanis honey adalah daripada blog dunia cik akak

Ni nak kena marathon balik tengok dari episod 1 nampaknya. Tapi sebelum tu... Biasanya aku baca novel online dulu... Sebabnya line macam siput sedut... Macam mana nak tengok ceritanya online... So, alang-alang dah baca... Nak jugak share url novel online dia semanis honey di sini... Chapter by chapter.

Bab 1 Dia semanis honey
Bab 2 Dia semanis honey
Bab 3 Dia semanis honey
Bab 4 Dia semanis honey

Bab 5 Dia semanis honey
Bab 6 Dia semanis honey
Bab 7 Dia semanis honey
Bab 8 Dia semanis honey

Bab 9 Dia semanis honey
Bab 10 Dia semanis honey

Bab 11 Dia semanis honey

Tu antara jalan ceritanya... Tak sabar nak tunggu episod akhir dia semanis honey.



ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: