Baju raya Ain dah siap | Alhamdulillah, semuanya nenek dia yang buatkan. Mula-mula haritu plan nak buat baju batwing yang orang dok vir...

Baju Raya Ain Dah Siap

/
1 Comments

Baju raya Ain dah siap | Alhamdulillah, semuanya nenek dia yang buatkan. Mula-mula haritu plan nak buat baju batwing yang orang dok viral di fb. Malas nak carik kain lain... Lagi pulak, kain Alia dan Ain banyak yang lebih... Jadinya kena tukar rancangan. Tak elok membazir.


Biasalah... Di fb banyak idea baju raya untuk baby dan kanak-kanak. Tertarik pulak dengan stail baju paplum tak berlengan. Nampak cute. Apalagi... Terus tukar plan. Yang Alia pulak... Ikut stail baju aku. Insya Allah, siap nanti aku update.

Sumber stail baju raya kanak-kanak adalah daripada fb

Hehe... Abaikan muka Ain yang serabai tu yer. Lewat bangun pagi tadi jam sepuluh... Terus kena try baju dengan nenek dia. Nasib baik dia bagi kerjasama... Yang tak menahan tu... Sampai tak mau bukak balik. Haha...

Lastly, baju Ain dah siap... Cuma nak kena tambah reben je lagi kat baju. Cantik tak?



ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. Comelnya baju ain.secomel model yg menggayakan.untunglah ada nenek tailor..ckp je nk style apa.

    ReplyDelete