Minggu Ke-7 Maharaja Lawak Mega 2016 | Semestinya peminat setia ejen Bocey tak mau ketinggalan. Malam ni special sikit. Siap beli burger...

Minggu Ke-7 Maharaja Lawak Mega 2016

/
0 Comments

Minggu Ke-7 Maharaja Lawak Mega 2016 | Semestinya peminat setia ejen Bocey tak mau ketinggalan. Malam ni special sikit. Siap beli burger telur lagi sorang satu dengan jiran depan rumah. Huhu...

Sumber gambar MLM 2016 adalah daripada google image

Minggu ke tujuh punya tema adalah muzikal dan 9 ejen yang bertanding untuk minggu ke-7 adalah seperti berikut:-

Putih - Mamak & Ali
Enjen - Raja Azri, Acong & Yuss
Bora - Mamat, Yan & Isa
Cham - Along & Azrul
Rayza - Rayza Mukmin (solo)
SayWho - Vicha, Bocil & Agus
Joras - Shuk, Rahim & Joey
Lol - Angah, Tauke & Ajak
Bocey - Fad, Abam & Achey

Then, ejen yang tersenarai dalam bottom three adalah ejen Enjen, Cham dan Putih. Manakala untuk man of the match MLM2016 Minggu ke-7 pulak disandang oleh Isa dari ejen Bora. Akhir sekali, ejen yang tersingkir untuk minggu ke-7 Maharaja Lawak Mega MLM 2016 adalah ejen Cham. Dah jangka dah pun...

For this week, takde yang lawak sangat kecuali ejen Joraz. Pembukaan persembahan yang sangat happening... Nak-nak watak Joe dan Rahim. Subhanallah... Nakal sungguh lawak dorang. Sabar jelah. Even aku minat Bocey... Tapi, untuk minggu ni... Group Joraz memang terbaik. Enjoy habis.



ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: