DIY Tempat letak handphone | ketika dicaj, satu idea kreatif yang aku tengok kawan-kawan fb share. Apalagi, tetiba kerajinan datang di k...

DIY Tempat Letak Handphone

/
1 Comments

DIY Tempat letak handphone | ketika dicaj, satu idea kreatif yang aku tengok kawan-kawan fb share. Apalagi, tetiba kerajinan datang di kala Ain tidur. 3 bekas losyen Johnson baby yang aku simpan akhirnya berubah menjadi bekas tempat meletak handphone.


Bahan yang aku guna untuk buat pun semua ada kat rumah. Lansung tak keluarkan modal.

gam + bekas losyen + aksesori free gift biskut tak silap.

Alhamdulillah... Tak sampai setengah jam dah siap. Semuanya berkat pertolongan Kak Alia. Aku letakkan gam. Dia pulak tolong letakkan aksesori. Sangat menarik. Kak Alia siap puji dan mintak satu pulak tu... Haha...



ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment: