Updated blog tengah malam | antara aktiviti aku di rumah mak mertua sepanjang cuti, bersempena Chinese New Year. Takde aktiviti menarik ...

Updated Blog Tengah Malam!

/
1 Comments

Updated blog tengah malam | antara aktiviti aku di rumah mak mertua sepanjang cuti, bersempena Chinese New Year. Takde aktiviti menarik pun kami nak buat. Asyik terperap je di rumah. Nak jalan-jalan memang taklah... Dahla Alia dan Ain demam. Kuching pulak hujan memanjang dan ada sesetengah tempat banjir. So, takut pulak nak ke mana-mana... Jammed satu hal... Kalau jalan-jalan pun leceh nak kena redah hujan bagai. Sudahnya... Sampai esok nak balik pun... Lansung tak ke mana-mana. Hurmmm... Redha jelah. Kena melepak memanjang di rumah. Huhu...

Sumber gambar daripada google image

Kat rumah mertua, jangan haraplah nak pegang handphone memanjang. Mak mertua takdelah marah... Cumanya segan pulak kan... Cuti pun bukannya lama. Cuma masa tu je bersama dorang. Walaupun updated blog suatu kemestian. Nak atau tidak... Masa updated kenalah adjust. Then, kuasa autopublish sangatlah berguna ketika suasana sebegitu... Kan?

Blogwalking pun... Mana yang menyempat je. Tu pun sekadar baca tanpa komen. So, no wonder blog ni sunyi tanpa komen kunjungan balas. Tapi takpelah kan... Tu je peluang bersama dorang. Nanti ada masa... Sampai lebam mata updated blog pun takpe. Betul tak?



ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. a'a kuching hujan T_T plan nak naik cruise waterfront tapi cm xbest plak kalau time xcun huhu

    ReplyDelete