Rezeki selepas tahun baru cina | entri sekadar catatan untuk melihat perkembangan Nuffnang sepanjang berblog. Last, dapat cpuv pada 2 Fe...

Rezeki Selepas Tahun Baru Cina

/
0 Comments

Rezeki selepas tahun baru cina | entri sekadar catatan untuk melihat perkembangan Nuffnang sepanjang berblog. Last, dapat cpuv pada 2 Februari 2016... iaitu Cpuv ke-9 untuk tahun ni.  Iklan yang sama iaitu Huawei. Alhamdulillah... Semalam check Nuffnang, tengok-tengok ada satu lagi cpuv gandaan tiga yang pihak Nuffnang bagi untuk blog ni... Menjadikan ia kempen yang ke-10 untuk tahun ni.

Iklan Huawei Mate S & Watch

Insya Allah... Tahun ni punya earning... Ingat nak hold dulu sampai hujung tahun... Nak buat belanja cuti-cuti Malaysia ke... Makan-makan ke. Hehe... Apa-apa pun, thanks Nuffnang dan kawan-kawan kerana berterusan memberi sokongan kepada blog ni... Setakat ni takde lagi tengok iklan Huawei Mate S & Watch berlegar di blog ni. If ada yang ingin tahu lebih lanjut mengenainya... Bolehlah klik iklan yang terdapat di blog ni... Tu pun andai iklan tersebut dipaparkan.



ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: