Viral gambar selfie ibu menyusukan anak | Antara lain isu yang memenuhi ruangan fbku. Biasalah... Followers aku ramai daripada golong...

Viral Gambar Selfie Ibu Menyusukan Anak

/
0 Comments


Viral gambar selfie ibu menyusukan anak | Antara lain isu yang memenuhi ruangan fbku. Biasalah... Followers aku ramai daripada golongan kaum ibu. Tak kurang jugak di blog... Ramai yang update... Menyatakan pendapat yang lebih kepada tidak menyukai sikap tersebut. Malah ada yang emo even gambar tersebut taklah menayangkan tempat sulit si ibu.


Kalau aku pun... Malu sebenarnya tengok gambar tersebut even tak menampakkan aurat si ibu. Dah setahun menyusukan Nur Ain... Tak pernah terfikir nak ambik gambar time Ain menyusu. Malulah oii... Tayang gambar sebegitu. Memanglah... Menyusukan anak itu suatu moment yang indah buat si ibu dan anak. Tapi... Tak kanlah sanggup ambik gambar dan dikongsikan di media massa. Tak semua benda kita seharusnya kongsikan di laman sosial... Bersamalah kita beringat. Wallahu'alam...



ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: