Alia serius menulis . Entri terbaru dari aku. Dah lama tak update pasal si kakak. Now, kakak dah tak berapa suka kita ambik gambar dia...

Alia Serius Menulis

/
0 Comments


Alia serius menulis. Entri terbaru dari aku. Dah lama tak update pasal si kakak. Now, kakak dah tak berapa suka kita ambik gambar dia. Malu kot. Haha...

Umur kakak sekarang dah 3 tahun 11 bulan. Tapi, badan dah macam umur budak limaenam tahun. Ramai jugak jiran yang bertanya... Dia dah sekolah ke belum. Dan tak kurang jugak yang ingatkan dia dah sekolah. Hakikatnya, Alia tak sekolah lagi... Aku dah encik suami dah sepakat nak hantar di ke tadika next year. Biarlah dia duduk rumah dulu... Jadi kawan bermain buat adik Nur Ain... Sambil-sambil tu, boleh buat aktiviti HomeSchool dengan maknya. kan... Hehe.


Semalam time Alia belajar menulis nombor, sempat jugak bergambar. Walaupun still kekok menulis nombor... Aku percaya... Kalau selalu berlatih. Satu masa nanti mesti mahir. InsyaAllah... Mak doakan moga Alia sentiasa sihat dan berjaya untuk mencapai cita-cita nak jadi doktor kononnya.



ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: