Nescafe White Coffee 2 Types Of Hazelnut Flavours | Sebungkus mengandungi 15 paket kecil... Dijual dengan harga RM13.99. Adik yang bel...

Nescafe White Coffee 2 Types Of Hazelnut Flavours

/
1 Comments


Nescafe White Coffee 2 Types Of Hazelnut Flavours | Sebungkus mengandungi 15 paket kecil... Dijual dengan harga RM13.99. Adik yang belikan masa dorang shopping barang dapur dengan mak semalam. Biasanya, tempat selalu dorang pegi... Supermarket Doremon, Betong. Kira murah sikitla barang kat situ.


SEDAP TAK NESCAFE WHITE COFFEE 2 TYPES OF HAZELNUT FLAVOURS?
Walaupun tak berapa gemar minum 3 in 1. Bila adik cakap sedap bubuh ais. Apalagi... Nafsu aku nak mencuba akhirnya tewas. Seriously, pendapat tak berbayar... Dan bukan niat untuk promote... Tapi sekadar meluahkan pendapat, bila sendiri merasai... Memang sedap. Aku lebih suka minum nescafe white coffee tersebut sejuk daripada panas. Yummy... Tak rugi beli.

Walaubagaimana pun, kena ingat. 3 in 1 tak elok untuk diamalkan. Tapi... Sekali-sekala, teringin punya hal... Tak salah rasanya untuk mencuba. Hehe... Kan?



ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. SA pun x berapa Suka 3 in 1 tapi kalau dh xde pilihan minum je...

    ReplyDelete