Sedap Tak Kacip fatimah perl choco? | Satu soalan yang pernah adik aku tanyakan bulan lepas padaku. Dah sebulan encik suami belikan unt...

Sedap Tak Kacip Fatimah Perl Choco?

/
0 Comments

Sedap Tak Kacip fatimah perl choco? | Satu soalan yang pernah adik aku tanyakan bulan lepas padaku. Dah sebulan encik suami belikan untuk aku. Tapi still berbaki 13 paket. Why?

Sumber gambar daripada google image

Before nak cerita pendapat aku tentang perl choco. First... Nak kena bagitau jugak harga 1 bungkus besar tu... Di dalamnya ada 15 paket kecik. Harga dijual di area Betong, Sarawak... RM14. Encik suami saja je belikan untuk aku. Bila teringin nak minum... Stok ada dah... Tau jelah... Dah ada anak, bajet kena betul.

Aku pulak... Kalau teringin, baru bancuh... Kalau tak nanti adik-adik akan tolong habiskan. Ni entah... Still banyak lagi... Dah nak masuk 2 bulan dah ni. Tak macam nescafe white coffee haritu... Tak sampai seminggu, dah habis.

Pendapat aku... Sama macam adik. Rasanya kurang sedap. Mungkin rasa choco yang kaww sangat kot. Pada aku lagi sedap kacip fatimah yang perl cafe tu. Itu just pendapat aku. Setiap orang, citarasanya berbeza. Mungkin bagi peminat choco... Ia sangat lazat. Mana tau... lepas ni marketing kacip fatimah cuba fikirkan produk baru... Campuran susu ke... Haha... Merepek tak sudah.



ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: