Juara gegar vaganza musim kedua 2015 . Hurmmm... Siapalah ek. 2 minggu dah tak mengikuti... Starting mak saudara meninggal 27 November...

Juara Gegar Vaganza Musim Kedua 2015

/
1 Comments


Juara gegar vaganza musim kedua 2015. Hurmmm... Siapalah ek. 2 minggu dah tak mengikuti... Starting mak saudara meninggal 27 November haritu. Now, 'berambeh' di rumah mak mertua... Memang tak boleh tengok. Why? Dorang tak langgan pun astro. Nak layan dengar Sinar FM macam tak syok jer. Huhu...

Sumber gambar daripada google image

Tengok status members up di facebook... Pelbagai tekaan dorang pasal siapa juara gegar vaganza kali ni. Berdasarkan apa yang aku baca daripada beberapa blog ada 6 orang finalist right... Acong, Aizat, Farahdiya, Nassier Wahab, Siti Nordiana dan Haiza. Hurmmm... Ramai yang teka Siti Nurdiana yang akan jadi juara gegar vaganza musim kedua. Tapi... Ramai jugak yang sokong Nassier Wahab jadi juara.

Kalau aku... Sudah pastinya Siti Nurdiana. Pada pendapat orang yang tak reti pasal muzik seperti aku... Setiap persembahan yang Siti Nurdiana buat... Pasti ada kelainan... Setiap lagu yang dia bawak... Memang sedap di dengar... Bukan kata yang lain tak best... Tapi penampilan Siti Nurdiana membawa setiap lagu... Biasa tapi menarik... Pada akulah ek. Aura dia membawa kelainan. Kelainan yang pastinya menarik minat. Tapi... Apa pun keputusan... Ia sekadar tontonan di malam minggu. Tak payah nak frust sangat... Kalau yang disokong tak menang... Kan. Haha...



ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. memang betul jangkaan ramai ct nordiana menang..gigih tunggu smp habis konsert gak malam tadi.hehe

    ReplyDelete