08 November 2015

Anugerah Skrin (ASK) 2015




Anugerah Skrin (ASK) 2015 akan bersiaran lansung di tv3 malam ni kan. Tinggal beberapa minit je lagi pun. Tapi... Gegar Vaganza 2015 untuk minggu yang keempat pun bersiaran di Astro Ria. Haha... Nak tengok mana satu tu. Kang... Ada pulak yang berebut remote tv.

Sumber dari google image

Berdasarkan dari info news online dan iklan di tv. Hos untuk ASK 2015 kali ni ialah Awie dan Fara Fauzana. Terdapat beberapa kategori anugerah skrin dipertandingkan dan adakah keputusan penuh ASK 2015 malam ni memihak lagi kepada Shaheizy Sam.

Tapi... Malam ni, majoriti orang rumah nak tengok gegar vaganza... Sebab malam ni punya persembahan... Setiap peserta berduet dengan artis yang telah ditetapkan. Apa-apa pun selamat menonton semua :)

No comments:

Post a Comment