Akulah Balqis, drama Akasia terbaru yang akan menggantikan Hello Mr. Perfect di mana akan melabuhkan tirainya dengan episod akhir pa...

Akulah Balqis...

/
3 Comments


Akulah Balqis, drama Akasia terbaru yang akan menggantikan Hello Mr. Perfect di mana akan melabuhkan tirainya dengan episod akhir pada hari selasa, 17 November 2015.

Sumber gambar daripada google image

Akulah Balqis akan mula disiarkan pada 18 November nanti, setiap Isnin hingga Khamis, jam 7 Malam... Semestinya di tv3. Tengok iklan di tv3, macam bukan daripada adaptasi novel je. Then, pelakonnya pulak si cilik Balqis. Cari jugak sinopsis ceritanya. Biasalah, before menonton... Sekarang ni suka sangat cari di google dulu sinopsisnya... Bila terlebih rajin pulak... Sampai novel online pun aku layan. Contohnya baru- baru ni layan baca novel online Tuan Anas Mikael. Huhu... first time wei layan novel online. Tapi dari bab 1 sampai 2 je. Malas nak teruskan bacaan... Nanti hilang semangat nak menonton.

Haha... Tak sangka pulak Hello Mr. Perfect dah nak habis yer. Entah! Tak berapa minat nak layan. Tak tau kenapa. Lagipun.... Selepas waktu Maghrib, memang sibuk di dapur untuk sediakan juadah untuk dinner. So, takde masa sangat nak menonton... Lainlah masa lepas berita... Memang free. Hehe...



ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. memamg mr perfect tu tak best..entah apa2 ceritanya..akukah balqis ni mesti citer sedih..si kecik balqis ni pulak pelakonnya..cuba tgok la klu best layan..klu tak best boo layan.haha

    ReplyDelete
  2. sama ngan Zura.. x minat sgt layan citer Hello Mr perfect tu.
    rasa cam x kena jer ngan selera zura. hehehehe
    citer Balqis nih mmg nampak menarik. nak tengok lah nanti.

    ReplyDelete
  3. minat dengan lakonan Puteri BAlqish dan Nabila Huda... lakonan mrk mmg mantap..

    ReplyDelete