Hari terakhir dalam pantang. Akhirnya... Harini selesai sudah adik menjalani hari-hari berpantang. Syukur... 2 lelaki dan 2 perempuan ...

Hari Terakhir Dalam Pantang

/
2 Comments


Hari terakhir dalam pantang. Akhirnya... Harini selesai sudah adik menjalani hari-hari berpantang. Syukur... 2 lelaki dan 2 perempuan dah anak dia. Sepanjang dalam pantang... Anak sulung mak mertua dia yang jaga... Yang second dan third... Dia bawak balik kampung rumah mak. Apalagi... Bila dah berkumpul... Homeschool pun Alia dah tak hiraukan dah... Seronok sungguh bermain dengan cousin dia. Takpelah... Bagi peluang kat dia main puas-puas... Nanti dorang balik. Mesti sunyi dah... Belajar sambil main pun boleh kan... Mengenal warna pada alat mainan pun boleh jadi. Hehe...


Tahu jelah... Kalau budak dah berkumpul... Lansung tak fokus dengan apa yang kita buat. Yang dorang tahu... Main, gaduh... Lepas tu main bersama semula... kan.



ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. hehehehehe.. ingatkan Fiza yg baru abes pantang tadi.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Kasi chance la alia nak main sama sepupu.hehe

    ReplyDelete