Back to Top

30 August 2015

Free Gift Susu Dumex Dugro Terbaru



Free gift susu dumex dugro terbaru... Tupperware yang sangat menarik. Masa dapat gaji haritu... Seperti biasa, hubby shopping barang keperluan Alia dan Ain untuk sebulan... Dan paling banyak dia beli 4 bungkus susu dumex dugro kepunyaan Alia. Yelah... Sejak umur dua tahun until now... Susu Alia tak pernah berubah lagi... Cuma langkah susu je yang berubah.


Walaupun berubah langkah... Free gift dia tetap ada. Actually... Beli 2 bungkus susu 900gram baru dapat. Kalau beli sebungkus memang takde. Kali ni punya free gift, hubby berminat nak guna untuk bawak bekal ke sekolah katanya. Takpelah... Lagipun Alia tak start ke sekolah lagi, so tupperware tersebut still tak diperlukan lagi... So, banyak masa lagi untuk kumpul free gift susu dumex dugro. Tu pun... Kalau Alia still berminat nak minum susu until umur 6 tahun lah kan. Haha...

Harap-haraplah sampai umur 6 tahun dia still nak menyusu.

2 comments:

  1. agak cantikla tupperware free gift ni, unik plak tu. sy da penat kumpul pinggan as free gift beli 2 bungkus dugro. :)

    ReplyDelete
  2. cantik juga bekas makanannya ni..alia blom sekolah..ayahlah ye yg guna bekasnya

    ReplyDelete