Persiapan raya untuk tahun ni... Lansung tak buat lagi. Baju raya pun sepasang sorang. Selebihnya... Pakai je baju-baju raya yang lepa...

Persiapan Raya

/
1 Comments


Persiapan raya untuk tahun ni... Lansung tak buat lagi. Baju raya pun sepasang sorang. Selebihnya... Pakai je baju-baju raya yang lepas. Entah! Seperti tiada mood untuk beraya. Nak buat biskut raya pun tak start lagi. Padahal... Harini dah 20 ramadhan dah... Kejapnya masa berlalu. Hurmmm...

Tahun ni... Kami adik-beradik 4 orang beraya di rumah family mertua. Cuma yang berstatus bujang je yang akan beraya dengan mak ayah. Tu pun 3 orang je. Sorang lagi tengah praktikal di hospital Miri. Nampak gayanya... Sunyilah rumah mak ayah raya ni. Huhu...

Kami 4 beranak pulak... Last day puasa kot baru gerak ke Kuching. Tahun ni turn raya rumah mak mertua. Huhu... 



ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. SA dah siap baju yg ditempah je...yang lain2 x beli lagi even kasut raya anak pun...memang x beli lagi...mama eh sibuk sgat2...

    ReplyDelete