Ketawa si dubuk. Buku terbaru untuk Alia yang sempat aku dan hubby pilih masa shopping raya di Kuching. Dah lama rasanya tak beli...

Ketawa Si Dubuk

/
0 Comments


Ketawa si dubuk. Buku terbaru untuk Alia yang sempat aku dan hubby pilih masa shopping raya di Kuching.


Dah lama rasanya tak belikan Alia buku. Kebetulan ada promosi. Belilah satu buat Alia. Walaupun Alia belum pandai membaca... Sekurang-kurangnya dengan membeli buku untuk Alia... Ia dapat memupuk minat Alia terhadap buku. Di samping tu jugak... Boleh tambahkan koleksi buku Alia. Mana tahu... Masuk darjah satu nanti... Alia dah ada mini library sendiri. Insya Allah ^_^.

Buku yang kami beli pun... Bukannya mahal sangat pun. Harga sekitar 4 hingga 10 ringgit je satu. Rasanya... Insya Allah boleh kot setiap bulan beli satu. Cuma... Sekarang ni kami tinggal di area Betong... So, takde pilihan sangat buku yang dijual kat kedai. Nak tak nak... Bila ke Kuching je... Baru boleh beli. Sabo jelah. Hehe...



ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: