22 June 2015

Testing Baju Raya



Assalamu'alaikum
Testing baju raya, kisah semalam after Alia habis makan nasi goreng ikan bilis planta yang aku buatkan. Mak selesai jahit baju raya Alia. Tahun ni baju Ain dan Alia mak buatkan jubah. Senang nak jahit.


Bila dah testing... Wajib ambik gambar kata hubby. Apalagi... Alia yang suka kena ambik gambar... Berabis posing. Haha... 

Tahun ni punya baju raya semuanya... Emak yang jahitkan kecuali baju hubby. Baju dia before puasa dah hantar kedai. Nanti 30hb ni baruk pegi ambik. Alhamdulillah... Tema baju raya tahun ni color hijau. Tahun ni takde baju main beli terus. Haha... Dah lama tak pakai baju yang mak buat... That why tahun ni decide suruh mak je yang buatkan. Lagipun mak dah takde ambik tempahan lagi dah sekarang... Cuma jahit baju family sendiri je. So, banyak masa nak menjahit.

Kalau dulu... Sibuk jahit baju customers... Sampaikan anak-anak sendiri takde baju raya. Sudahnya pegi beli di kedai. Sampai macam tu sekali.

2 comments:

  1. amboi awalnya alia menerai baju baru..comelnya dia siap shawl lagi..sp temanya hijaulah ye tahun ni fiza

    ReplyDelete
  2. amboi awalnya alia menerai baju baru..comelnya dia siap shawl lagi..sp temanya hijaulah ye tahun ni fiza

    ReplyDelete