27 June 2015

Kenapa Entri Terbaru Tak Keluar Di Dashboard Ye?



Assalamu'alaikum
Entri terbaru tak keluar di dashboard... Dah dua hari dah aku perasan tau. Bila publish entri baru, entri tak keluar di dashboard. Di bloglist pun tak up to date. Apa masalahnya yer?

Sumber dari google image

Selepas duatigaempat jam barulah terpapar. Ada jugak google tentang masalah entri tak keluar di dashboard. Ada yang kata... Kena unfollow blog kita... Then follow balik... Barulah masalah tu selesai. Huhu... Jenuhlah followers kita nak buat gitu.

Tapi... Ada jugak yang kata... Masalah biasa tu. Nanti back to normal balik. Betul ke? Harap-haraplah yer... Dah dua hari dah aku membiarkan masalah tersebut tau. Adakah perlu dibiarkan?

No comments:

Post a Comment