Back to Top

27 June 2015

Berita Baik Buat Peminat Bubur Kacang



Assalamu'alaikum
Buat peminat bubur kacang... Di sini aku nak share sedikit info. Berdasarkan apa yang aku baca di majalah iSIHAT keluaran Jun 2015, sekarang ni terdapat bubur kacang segera tau... Inovasi bubur kacang seperti penyediaan mi segera yang hanya mengambil masa 5 minit. Just tuangkan air panas je... 

Sumber gambar adalah daripada majalah iSIHAT

Berikut adalah sedikit info mengenai bubur kacang segera tersebut:-
  1. Sesuai untuk dinikmati semua golongan termasuklah kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas.
  2. Tiada bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan digunakan dan berstatus halal.
  3. Terdapat dalam 5 versi iaitu bubur kacang hijau dan bubur kacang merah (40gram), bubur kacang hijau dan bubur kacang merah bersantan dan wholesome goodies iaitu campuran kacang merah, oat, badam dan kismis.
  4. Boleh didapati di pasaran tempatan pada harga RM3.50 dan RM3.90 secawan seperti di 7-eleven, Giant dan 99 Speedmart.
  5. Telah berada di pasaran sekarang ni.
Tengok cara pembungkusan dia macam sedap. Kebetulan hubby di Kuching sekarang ni... Hehe. Bolehlah pesan untuk membeli. Insya Allah if ada nanti... Aku akan review ek... Sedap ke tidak. Haha... Bulan puasa ni, pantang tengok makanan menarik sikit. Confirm... Nak jugak mencuba.

No comments:

Post a Comment