Assalamu'alaikum ♥ Minggu keenam Qu Puteh Bintang Bersama Bintang ... Still tak ketinggalan untuk tengok. Minggu ni punya tema b...

Minggu Keenam Qu Puteh Bintang Bersama Bintang

/
0 Comments


Assalamu'alaikum
Minggu keenam Qu Puteh Bintang Bersama Bintang... Still tak ketinggalan untuk tengok. Minggu ni punya tema bebas. Tinggal 5 kumpulan lagi berentap. Kumpulan kepoh tarik diri atas alasan ada masalah yang tak dapat mereka elakkan.

Sumber dari google image

Pada aku... Untuk minggu ke-6, pesembahan para peserta biasa-biasa je. Mungkin dek kerana tiada penyingkiran kot... Tu persembahan dorang buat macam biasa je... Takde yang menarik sangat even ada acey mahupun bocik.

Then... Pemenang untuk QPBBB minggu keenam pulak disandang oleh kumpulan Titan. Sama macam bocik dan acey... Masuk kali kedua memenangi wang tunai berjumlah RM10,000. Ke nanti ada kejutan... Penyingkiran di minggu-minggu akhir. Ye tak? Sapa tahu...

Next week... If rajin dan ada kelapangan... Bolehlah tengok minggu ke tujuh QPBBB. Kalau rajin. Haha...

Baca Juga : Minggu Kelima QPBBB





ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: