Assalamu'alaikum ♥ Minggu ke-4 QPBBB ... Antara rancangan tv yang pastinya akan ditonton malam minggu kami sefamili... Di kala ta...

Minggu Ke-4 Qu Puteh Bintang Bersama Bintang

/
0 Comments


Assalamu'alaikum
Minggu ke-4 QPBBB... Antara rancangan tv yang pastinya akan ditonton malam minggu kami sefamili... Di kala tak tahu nak menonton channel yang mana satu.


Sumber dari google image

Untuk minggu ke-empat, tema persembahan para peserta adalah zaman kanak-kanak. Pada minggu ni jugak Yana Samsudin bertudung. Sungguh ayu lagi menawan. Alhamdulillah...

Rezeki Acey... Sekali lagi menang wang tunai RM10,000 untuk minggu yang keempat. Memang patut pun dia menang. Satu persembahan yang menarik bersama artis pilihan dia, tomok.

Untuk minggu ke-5 Qu Puteh Bintang Bersama Bintang... Tema persembahan mereka nanti adalah jualan lansung. Nak tahu pemenang minggu ke-5 QPBBB kenalah tengok next week.

Apa-apa pun... Tahniah buat Acey.




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: