Back to Top

26 May 2015

CPUV Maxis OnePlus One



Assalamu'alaikum
CPUV Maxis OnePlus One... Alhamdulillah, satu lagi campaign gandaan 3 Nuffnang bagi selepas BE McDonald's Family [PC] beberapa hari yang lepas. Alhamdulillah... Rezeki Alia dan Ain. 

promosi maxis, maxis oneplus one,

Tapi... Setakat ni, aku tak berkesempatan lagi tengok campaign tersebut... Yang pasti ia semestinya promotion terbaru dari Maxis. Apa-apa pun terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana berterusan memberi CPUV kepada blog biasa-biasa seperti blog aku ni. Tak lupa juga pada kawan-kawan yang sudi singgah. Terima kasih yer ^_<.


2 comments:

  1. tahniah. saya pun dapat CPUV walaupun income masih sen Alhamdulillah tetap rezeki.

    ReplyDelete
  2. tahniah dear. syukur alhamdulillah. rezeki tu :)
    PG pun dapat :D

    ReplyDelete