Back to Top

28 May 2015

CPUV Colgate 360 Charcoal Gold



Assalamu'alaikum
CPUV Colgate 360 Charcoal Gold. Alhamdulillah... Campaign gandaan 3 dari Nuffnang selepas iklan Maxis OnePlus One dan McDonald's Family [PC].


Siapa sangka... Dengan berkongsi cerita di blog pun kita boleh jana income. Setakat ni... Alhamdulillah... Dah boleh cashout lagi. Cumanya... Nak buat tabung sampai tangan gatal nak cashout lagi. Haha...

Alhamdulillah... Rezeki anak-anak. Terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana berterusan memberi iklan di blog ini. Pada yang sudi berkunjung tu. Aku sangat menghargainya... Tanpa korang... Sunyi sepilah blog ini.

Berbalik pada campaign Colgate 360 Charcoal Gold... Ada jugak try google memandangkan iklannya tak muncul. Teringin jugak nak tahu pasal apa. Ye tak?

Sumber dari google image

Rupanya produk terbaru dari Colgate yang diberi nama 360 Charcoal Gold. 360 dikatakan mewakili pembersihan secara menyeluruh. Nama pun 360 darjah right... Mestilah menyeluruh. Maksudnya... Celahan sempit dan terselit pun berus gigi ni mampu bersihkan dengan adanya helaian-helaian berus yang 17 kali ganda lebih selim dari berus gigi biasa. Mesti lagi lembut.

Nak tahu lebih lanjut mengenai produk terbaru colgate dan lain-lain... Bolehlah klik pada facebook page





No comments:

Post a Comment