Assalamu'alaikum ♥ Dek kerana rambut gugur dan kepala yang gatal. Adik perempuan aku try beli syampu Safi Shayla color oren yang...

Kurangkan Keguguran Rambut Dengan Safi Shayla

/
1 Comments


Assalamu'alaikum
Dek kerana rambut gugur dan kepala yang gatal. Adik perempuan aku try beli syampu Safi Shayla color oren yang mana membantu mengawal keguguran rambut... Dengan harga RM7.90. Itu harga di Betong, Sarawak ok. Maybe tempat lain... Harganya lebih murah. 


Sumber daripada google image

Nak dijadikan cerita... Selepas seminggu dia menggunakannya dengan cara penggunaan syampu yang betul. Hasilnya amat memuaskan... Walaupun rambut still gugur... Namun, Gatal kepala pun dah kurang even tak 100% at least berkurang. Lagipun... Baru seminggu je pun... 

Oh! Ya bau syampu Safi Shayla pun wangi even taklah sewangi pantene. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. Samalah..sy pun gna syampu shayla jgk, tp yg anti kelemumur. Alhmdulilh ksnnya psitif :-)

    ReplyDelete