Assalamu'alaikum ♥ Bila dah berkumpul menonton tv, pasti ada yang jadi pengulas free rancangan di tv... Terutamanya si emak.  ...

Hati Perempuan Mana Tak Cemburu!

/
3 Comments


Assalamu'alaikum
Bila dah berkumpul menonton tv, pasti ada yang jadi pengulas free rancangan di tv... Terutamanya si emak. 


Sumber dari google image

Semalam dalam dok layan episod 17 hati perempuan... Sampai ke tamat. Tak habis-habis mak mengutuk yang Tengku Zaril dan Yuhanis sama-sama keras kepala. Siap bagi ceramah free lagi dengan aku dan hubby... Katanya, dalam rumahtangga janganlah berperangai gitu. Jangan dok nak jadi I'm right. 

Huhu... Sabo jelah. Tapi kan... Pada aku, dalam realiti kehidupan kita sekalipun. Hati perempuan mana yang tak cemburu tengok suami dengan perempuan lain even hanya sekadar gambar. Tipulah kalau tak cemburu. 

Lagi-lagi time mengandung. Wah! Memang sensitif habis. Pantang silap sikit... Confirm! Merajuk. Jangan nak main-main dengan isteri yang mengandung. 




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. Tapi betul juga kata mak dua-dua keras kepala memang susah nak ceria rumahtangga..

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...
    Kelemahan lelaki adalah perempuan...
    Kelemahan isteri adalah suami.. Siapa lah yg x cemburu klu tgk gambar suami cmtu kan...tapi yela..name pun drama...hihihi

    ReplyDelete
  3. hahha..setuju jg dgn pendapat mak fiza tu..tak boleh lah dua2 keras kepala..mmg suka drama ni

    ReplyDelete