Assalamu'alaikum, hai ♥ Before ni... Mak pernah buatkan crochet kasut kait buat Nur Ain. Macam comel je. Hehe...  Lebih kuran...

Cara Mudah Menyulam Kasut Kait

/
0 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Before ni... Mak pernah buatkan crochet kasut kait buat Nur Ain. Macam comel je. Hehe... 

Lebih kurang seminggu lepas tu... Kebetulan encik suami pergi ke Kuching. Dek kerana teringin nak belajar mengait. Aku pesanlah belikan buku crochet di summer mall... Shopping complex, Kota Samarahan tak jauh dari rumah MIL aku.



Alhamdulillah... Dengan harga RM15 dapatlah satu buku cara mudah untuk membuat kait. Di dalam buku tu terkandung step by step asas bagaimana menjahit crochet. Nampak macam mudah.

Tapi... Aku tak start lagi pun belajar membuatnya. Nanti insyaAllah ada kelapangan nak jugak try belajar membuat kasut kait. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: