Assalamu'alaikum, hai ♥ Tak salah berangan. Tetiba pepagi buta... Lepas sediakan breakfast. Aku try google pasal laptop terbaru j...

Berangan Nak Beli Laptop!

/
2 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Tak salah berangan. Tetiba pepagi buta... Lepas sediakan breakfast. Aku try google pasal laptop terbaru jenama Acer. Kenapa perlu Acer?

Actually... Masa study dulu aku beli laptop jenama Acer yang berharga RM2999. Alhamdulillah... Sampai sekarang still ok. Cumanya... Sedikit lambat. Biasalah. Benda dah lama kan... Tu yang malas nak guna dah.

Dalam hati... Teringin nak beli laptop. Yelah! Teringin nak update blog guna laptop balik. Dah setahun lebih dah... Guna handphone je update blog. Sekali-sekala nak juga tukar angin. Huhu... 


Sumber gambar daripada google image
Ada nampak satu jenama ni. Acer Aspire R14. Di mana skrinnya boleh diubah menjadi paparan berdiri, bentuk khemah, tablet dan laptop tu sendiri. Sangat canggih. Mesti best gunakan. Storan pun besar gila... 1 Terabyte. Bersaiz 14 inci dengan berat 2.2kg. Harga lebih kurang RM2, 499. RAM pulak bersaiz 8GB DDR3L. Macam comel je, macam best je...

Nak kena kumpul duit ni. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. laptop muni yg pertama Acer juga.poakjai dua tahun je lingkup.by li benda eloktronok ni ikut masih jugak lot.kasdsng tanam llama.slang ni pakai tab Acer jugak.

    lawa laptop ni.smart!

    ReplyDelete
  2. Dulu pnh pkai lptop acer msa kje. Best je rsa.. Hehe

    ReplyDelete