Assalamu'alaikum, hai ♥ Alhamdulillah... Harini dah masuk hari ke-25 aku berpantang. Walaupun update blog seperti chipsmore dan b...

Gaya Tidur Yang Sama

/
6 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Alhamdulillah... Harini dah masuk hari ke-25 aku berpantang. Walaupun update blog seperti chipsmore dan blogwalking pun sekadar singgah membaca tanpa komen. Tapi aku still tak lupa. Hehe... Biasalah benda yang kita suka. Cumanya... Aku jarang dapat komen... Entah! Bila asyik hujan je ni. Line celcom pun slow. Sampai duatigaempat kali refresh baru dapat. Sabar jelah.

Cakap pasal hujan... Semalam entah Alia tiba-tiba masuk bilik aku. Biasanya dia tidur dengan nenek dia. Sekali secara kebetulan... Aku tengok gaya tidur Alia dan Ain lebih kurang sama... Apalagi, sepantas kilat aku capai handphone terus ambik gambar dorang...


Sama tak? Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

6 comments:

  1. Waa selamat berpantang.. Alhamdulillah. huja rahmat yang mendamaikan...

    seronok tgk gaya tidur anak yang sama ni..cute je, kita nak lena sama pun menanrik tertarik ni...

    ReplyDelete
  2. kakak n adik mestilah gaya tidurnya lebih kurang sama.comel betul!

    ReplyDelete
  3. haha..anak2 sy pun slalu tidur gaya sama. syok ja tengok sebab tengah lena. hihihi... :)

    jemput ke blog sy jgk bila2 ya. terima kasih. :)

    www.ainniah.com

    ReplyDelete
  4. selamat berpantang Fiza...tahniah dapat baby baru...

    mmg sama tu Fiza...

    ReplyDelete
  5. selamat berpantang..

    anak saya pun macam ni.. Gaya tidur sama sepanjang masa..

    ReplyDelete
  6. tenang je rasa bila tgk anak2 tido kan? :)
    selamat berpantang

    ReplyDelete