Assalamu'alaikum, hai ♥ Semalam, seawal jam 4 pagi aku dah bangun. Biasalah di penghujung trimester ketiga kehamilan, pastinya keke...

Tak Layan Pun Lagi Maharaja Lawak Mega 2014!

/
2 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Semalam, seawal jam 4 pagi aku dah bangun. Biasalah di penghujung trimester ketiga kehamilan, pastinya kekerapan membuang air kecil itu berganda. Disebabkan mata merajuk tak nak tidur dah. Akhirnya, aku mengambil keputusan untuk on laptop... Then, seperti kebiasaan akan mula blogwalking dan mencari idea untuk buat draf cerita baru. Macam-macam entri dari blog kenalan yang aku baca...Baik kisah personal, mengenai SEO, blog hiburan mahupun berita... Cumanya, aku selalu singgah tapi jarang komen. Hehe...

Sumber gambar daripada google image

Tertarik pulak dengan Maharaja Lawak Mega 2014. Tak tengok pun... Sebab tak melanggan channel warna. Cerita kat hubby pasal Maharaja Lawak Mega 2014... Terus dia call khidmat pelanggan Astro untuk melanggan. Hubby kata takpe... Langgan tak lama. Nanti dah habis Maharaja Lawak Mega 2014. Buang balik. 

Hehe... Sayang bini katakan. Kalau hubby tak melanggan pun takpe sebenarnya. Boleh je aku download atau tonton online Maharaja Lawak Mega 2014.

Dah melanggan, tapi aku tak berkesempatan pun lagi nak tengok siaran ulangan. Haha... Hubby adalah jugak tengok. Dia kata... Bocey the best setakat ni. Hwaaa... kumpulan favourite I. Pada aku kumpulan Bocey dari dulu memang bagus... Lawak mereka mempunyai mesej dan bukannya lawak bodoh.



ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. bocey memang the best kan akak..=)

    ReplyDelete
  2. Salam..bunda ada juga tengok MLM.....tapi selalunya tak pernah habis...tertido...

    ReplyDelete