Assalamu'alaikum, hai ♥ Menerima orang baru dalam sebuah keluarga pasti membuatkan keterujaan kita terlebih. Semua barang mesti l...

Pilihan Dulu Dan Sekarang

/
2 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Menerima orang baru dalam sebuah keluarga pasti membuatkan keterujaan kita terlebih. Semua barang mesti lengkap. Lansung tak nak ada yang tertinggal even dah duatigaempat orang anak. Betul tak?


Pampers, lampin, baby wipes... Semua nak kena ada. Kalau aku dari lahirnya Alia until Nur Ain. Aku lebih suka guna Drypers Baby Wipes. Pada aku... Ia adalah satu produk yang bagus untuk digunakan. Baby takde alahan... Kurang wanginya, lembut... Dan paling penting... Ia adalah produk yang halal dan selamat untuk digunakan.

Dah 11 hari berpantang... 2 packs dah habis. Mana taknya... Nur Ain asyik kencing dan berak je. Tapi takpe... Yang penting... Jaundis Nur Ain semakin kurang.




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. dah selamat bersalin dah.. Alhamdulillah..
    Tahniah yer Fiza.. selamat berpantang. kiss bb Ain utk zura k~

    ReplyDelete