Assalamu'alaikum, hai ♥ Actually... Mengikut perkiraan aku dan jugak scanning yang doktor buat. Aku dijangka bersalin around 23 h...

Menunggu Hari

/
3 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Actually... Mengikut perkiraan aku dan jugak scanning yang doktor buat. Aku dijangka bersalin around 23 hingga 27 Disember ni. If around tu tak jugak bersalin. 26 Disember sekali lagi aku akan jumpa doktor untuk scan. Then... Mereka akan bagi seminggu lagi sebelum serah diri.

Sumber daripada google image
Ya Allah... Permudahkan segala urusanku Ya Allah...

Dalam dok menunggu hari ni, baby dah start mengeras even kepala baby tak turun lagi. Harap-harap checkup 18hb ni... Kepala baby dah engaged... Sebab kerap sangat dah ulang-alik keluar masuk tandas untuk kencing. Berdasarkan pengalaman mak... Mak kata, kalau dah seminggu dok ulang-alik kencing. Seminggu lepas tu mesti bersalin. Ada tak yang berpengalaman gitu? Sebab... Dulu time mengandungkan Alia... Kesnya lain. Tak merasa pun baby mengeras. Top-top leaking.

Harap-harap baby keluar on time hendaknya...




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. Cmna la perasaan mnunggu dtik klahiran bby 2 ye..msti pnuh dbaran.hana pla yg tkut tgu saat 2,hehe.smoga urusan bsalin fiza dprmdhkn:-)

    ReplyDelete
  2. semoga dipemudahkan urusan bersalin Fieza. amin~

    doa banyak2.. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  3. DAh dekat tu. Tahniah fiza. Smoga dipermudahkan olehNYA.

    ReplyDelete