17 December 2014

Jadi Jurugambar Dia Pulak Dah!



Assalamu'alaikum, hai
"Mak... Ambik gambar mak"... Itulah kata-kata Alia bila tengok aku pegang smartphone. Haha... Siapa ajar kalau tak maknya kan. Dari kecik sampailah umur esok dah nak masuk 2 tahun 10 bulan... Maknya asyik ambik gambar dia untuk jadi bahan cerita di blog. Mana taknya dia dah terbiasa...


Bila baca balik kisah dia di blog sambil tunjuk gambar dia... Confirm! Mulut dia tak habis-habis dok mengata "gambar yaya mak... Gambar yaya". 

Semenjak dah reti bercakap ni. Adoi! Becok sungguh... Macam murai. Nasiblah... Kena sabar untuk menjawab setiap pertanyaan dia.

Bila dia dah besar... Rindu pulak time dia masih baby. Ola kasih... 


3 comments:

  1. HEHE..comel je kan..
    agaknya ank2 blogger mmg camni.. dh terbiasa..gara2 selalu kena snap pic utk update blog.. last2 dia org lak y offer .. hihi

    ReplyDelete
  2. amboiiii.. pandai dia yer.
    dia nak bagi mak dia idea nak tulis blog lah tuh. dh biasa sgt mak dia snap gambar dia.. dh terbiasa. comelll.

    ReplyDelete
  3. Usia macam ini memang tengah nak bercakap selagi tak tidur. Evan cakap sendiri pun boleh ni:)

    ReplyDelete