Assalamu'alaikum, hai ♥ Alhamdulillah... Harini dah masuk hari ke-4 berpantang aku dengan Nur Ain Haziqah . Dari first day lahir u...

Hari Ke-4 Berpantang

/
3 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Alhamdulillah... Harini dah masuk hari ke-4 berpantang aku dengan Nur Ain Haziqah. Dari first day lahir until hari keempat. Nur Ain dah pandai buat perangai yer sayang. Siang tidur, malam berjaga. Seperti pengalaman lahirkan Alia dulu... Dah tahu akan berlaku situasi begitu... Bak kata mak aku. Ikutlah jadual dia... Dia tidur siang. Kita pun kena ambik kesempatan tidur siang. Kalau tak nanti mesti tak boleh nak berjaga sangat sebelah malam... 


Kaki kau tayang yer. Hehe...

Pasal makanan dalam berpantang pulak... Dah masuk hari ke-4 harini still makan sayur lobak rebus dan ikan bilis. Nurse dah pesan dah jangan makan halia dan ubat berempah dulu kalau belum check jaundis. Takut nanti tinggi. Alhamdulillah... 22hb check jaundis di hospital Debak. Resultnya 7.2. Harap-harap 26 Disember 2014 ni checkup balik turun terus dan tak payah ulang-alik. Amin....

Nur Ain Haziqah kuat menyusu. Alhamdulillah... Timbang semalam, berat dia naik 600gram. Hehe... Berkat susu ibunya lah tu.

Cukup kot cerita untuk hari ke-4 berpantang aku. Insya Allah, if rajin then kalau ada cerita baru... Nanti ada masa aku kongsikan lagi di sini yer. Pada blog yang aku selalu singgah... Insya Allah nanti fizah try jejak yer...




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. comelnya kaki baby..semoga nur ain behave smp habis pantang..sian mak tak bley tido malam.hehe

    ReplyDelete