Assalamu'alaikum, hai ♥ 18 Disember 2014 , sekali lagi aku buat pemeriksaan antenatal untuk minggu yang ke-38 . Alhamdulillah... ...

Bila Kepala Bayi Dah Turun!

/
0 Comments


Assalamu'alaikum, hai
18 Disember 2014, sekali lagi aku buat pemeriksaan antenatal untuk minggu yang ke-38. Alhamdulillah... Kadar gula dalam darah takde masalah. Berat badan turun... 60.1kg. Ikut pengalaman mak... Kalau berat badan dah menurun, bermakna tak lama dah nak bersalin. Nurse yang check aku pun kata gitu jugak. Huhu...


Sumber daripada google image

Part baby... Alhamdulillah, kepala bayi dah turun. Walaubagaimana pun, if tak beranak jugak next week. 26 Disember 2014, aku sekali lagi kena jumpa doktor... Untuk scanning. Nak tengok air ketuban cukup ke tidak.


Ya Allah... Permudahkanlah proses bersalin hambaMU ini. Amin...





ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: