Assalamu'alaikum, hai ♥ Semenjak takde pengasuh, adikku yang kedua turut tinggalkan anak pompuannya yang berusia 7 bulan balik ka...

Semenjak Tiada Pengasuh...

/
1 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Semenjak takde pengasuh, adikku yang kedua turut tinggalkan anak pompuannya yang berusia 7 bulan balik kampung untuk dijaga oleh emak. Yelah... Sekarang ni susah nak cari pengasuh yang baik. Nak tak nak... Kenalah korbankan. Even, pada dasarnya... Takde ibu yang sanggup berjauhan dengan anak right.


Adira takdelah susah sangat nak dijaga. Kekadang je meragam. Cuma... Tulah. Bila part Adira nak tidur dalam buai. Mesti Alia pun menyibuk nak ayunkan buai... Sambil nyanyi lagu ya hanana... Kemudian... Mintak pulak ambik gambar. Hadoi... Sabo jelah layan feel dia yang makin berakal. Sebab tu... Kalau time tidur tengahari, mesti nak kena tidur duadua... Kalau tak Alia mesti nak ayunkan buai Adira. Sudahnya... Adira tak lama tidur dibuatnya. 




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. comelnya picca alia n adira..dah ada gaya nak jadi kaakk tu sebab sibuk nak hayun buai adira..alia2..hehe

    ReplyDelete