Back to Top

08 November 2014

Buah Tangan Dari Sabah



Assalamu'alaikum, hai
Selamat beristirehat bersama keluarga. Actually, aku pun tengah tengok tv bersama hubby dan Alia. Cumanya... Tetiba teringat nak buat sedikit catatan memori di sini sebagai kenang-kenangan. Insya Allah... Nanti boleh throwback balik. Hehe...

Last 2 week, rakan sekerja aku pergi Sabah. Ada kursus kat sana. Seminggu weh... Seronok tu. Hehe... Aku still tak berkesempatan nak pijak bumi Sabah. Tapi... Takpelah. Insya Allah, nanti ada rezeki. Boleh pergi jugak right... Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan.


Balik daripada berkursus... Pasti masing-masing akan bawak ole-ole. Tak besar, kecik pun jadilah. Paling banyak... Adalah makananlah... Terutamanya coklat. Tapi... Kali ni kami satu office dapat keychain from Sabah sorang satu. Hoyehhh! Lepas ni... Boleh buat koleksi keychain dari setiap negeri dalam Malaysia. Hehe...


No comments:

Post a Comment