Back to Top

01 November 2014

Bagus Ke Powerbank Pineng Di Lazada.com.my?



Assalamu'alaikum, hai
Dah lama berhajat nak beli powerbank lagi. Baru bulan ni terfikir nak beli... Try survey di website Lazada.com.my. Ramai yang suggest, shopping kat lazada memuaskan hati...  Tapi, aku first time nak try beli di lazada.com.my... Entah jadi ke tidak. Baru planning je pun. Insya Allah... Next week baru buat keputusan samaada nak beli atau tidak. Sekarang ni di lazada.com.my tengah ada offer. Hehe... Apalagi jangan lepaskan peluang.


Haritu guna powerbank jenama Lepow. Tapi entahlah... Tak tahu nak kata apa. Sekali charge... Dah abis. Padahal 6000mAh tu. Handphone aku baru 2500 mAh. Mean, boleh charge sampai 2 kali. 1/2 charge pun... Dah abis. Hurmmm...


1 comment:

  1. power bank nya kena caj cukup2..
    walau pn dh full bila suis x di off power bank akan hbis betry nya...power bank paling bagus...yaaboo dgn samsung...peneng pn ok juak janji betry full 100%...

    ReplyDelete