Assalamu'alaikum, hai ♥ Di luar office... Hujan renyai-renyai. Biarpun breakfast pagi tadi... Makan nasi lemak, air milo dan 2 bij...

Lapar yang amat!

/
5 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Di luar office... Hujan renyai-renyai. Biarpun breakfast pagi tadi... Makan nasi lemak, air milo dan 2 biji donut... Aku still lapar. Entah! Padahal dah breakfast dah pun.

Apalagi... Seawal jam 11:45 pagi, aku dah ajak rakan sekerja tapau di medan cafe bersebelahan kfc. Tak jauh dari hotel medan. Sesiapa yang berhajat nak ke Betong, Sarawak... Dan tercari-cari hotel murah tu... Di medan hotel lah tempatnya. Siap promote lagi. Hehe...

Bila sampai medan cafe, seperti biasa... Lauk takde pilihan sangat. So, aku tapau nasi berlaukkan sayur petola campur fish ball, sup kosong dan ayam masak kicap. Setapau... RM3.50. Tersangatlah murah. Tapi... Maaf! Tak sempat nak snap gambar. Haha... Dah selamat masuk dalam perut dah pun.

Sampai office... Terus kami berdua makan di pantri. Then... Orang lain keluar time lunch... Kami berdua stay di office. Haha... Kenyang punya pasal lah tu.





ARTIKEL LAIN DI SINI

5 comments:

  1. Mcm dh agk bnyk bfast tu..
    Agaknya kompodisi kecil kot.

    ReplyDelete
  2. Petak Bunga : Tak jugak. Maybe disebabkan cuaca agak sejuk. That why cepat lapar kot.

    ReplyDelete
  3. makan untuk 2 orang.. tu pasal cepat lapar.. hehehe.

    ReplyDelete
  4. Nafira usof : Haha... Tapi emaknya yang terlebih zura. Bukan baby nak makan. Hehe...

    ReplyDelete
  5. kadang2 memang kena keluar jugak awal sebab dh tak tahan perut berkeroncong kan?

    ReplyDelete