18 October 2014

Kisah Cinta Yang Mengharukan



Assalamu'alaikum, hai...
Dah seminggu dah tak update blog. Hurmmm... Biasalah, kekadang ada masa busy, ada masa free... Tapi, takde idea nak update. Tambahan... Bila dah berbadan dua dan masuk trimester ketiga ni... Cepat benar keletihan. Jadinya... Banyak masa diluangkan untuk melayan karenah family dan berehat jelah jawabnya.

Harini sabtu... Pun duduk rumah sambil menonton tv. Ada movie hindi best berjudul Ghajini. Tak taula... Samada dah tengok ke belum. Tapi... Macam belum. So, layan jelah dengan hubby sampai habis.

Sumber gambar daripada google image
Best jugak jalan ceritanya. Kisah cinta antara kalpana dan sanjay yang berakhir dengan kesedihan yang akhirnya membawa kepada dendam. Kalpana mati akibat dibunuh oleh penjahat bernama Ghajini. Sanjay pulak hilang ingatan dalam jangka masa pendek. Hilang ingatan bukan bererti dia tak berupaya ingatkan kekasihnya... Sebaliknya kekuatan cintanyalah yang membawa kejayaannya membalas dengan terhadap Ghajini.

Huhu... Sedih jugak movie ni. Berbaloi layan. Hehe...


2 comments:

  1. Layan juga tadi. Best. Wlpon banyak babak yg dipotong.

    ReplyDelete
  2. Suka citer ni tapi tu la banyak potong la kat tv3 haritu.

    ReplyDelete