Assalamu'alaikum, hai... Selamat pagi... Alhamdulillah di atas segala nikmat yang Allah berikan. First Oktober ... Semalam aku ag...

SUNSILK SILHOUETTE?

/
4 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Selamat pagi... Alhamdulillah di atas segala nikmat yang Allah berikan. First Oktober... Semalam aku agak busy sikit sebab di office ada event. So, tak menyempat nak update.



As usual... Ada masa aku check akaun Nuffnang. Ternyata... Semalam ada dua lagi penambahan kempen yang on going di blog aku. Dan... Ini merupakan kempen ke-58 dan 59. Alhamdulillah... Tapi, aku still tak berkesempatan untuk tengok iklannya. If ada yang tengok dan ingin tahu mengenainya... Bolehlah klik pada iklan tersebut. Insya Allah segala info terdapat di situ.

Harap maaf yer... Entri ini bukan untuk menunjuk. Seperti pernah aku katakan sebelum ini... Ia sekadar catatan untuk aku mengetahui sejauh mana prestasi blog aku... Malah ia jugak memotivasikan aku untuk terus berkongsi cerita di sini.




ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. Ini bukan entry menunjuk ni Fiza..ni entry sharing memberi peransang buat yg lain..kan?

    ReplyDelete
  2. tahniah akak :) rezeki. Ros klik nuff

    ReplyDelete